Även den längsta resan börjar med ett steg.

I vårt fall med en barnledighet. Varför inte resa bort med barnen till ett skönt klimat i stället för att trampa runt i snömodd? Olle 5 år går sista terminen på dagis och lillebror ska skolas in till hösten, så det är nu eller aldrig som gäller. (De stora barnen Gabriel och Fanny går på gymnasiet resp. pluggar juridik så de kan inte föja med den här gången.) Missa inte den nya realityserien alltså, i en dator nära dig...

fredag 5 februari 2010

En liten spa-ning


Som anställd i spa- och skönhetsbranschen är Lilla Mor alltid i tjänst. Därför har jag idag avverkat inte mindre än två stycken behandlingar. Fish Massage känns som en sprittande nyhet - efter en snabb fottvätt stoppar man helt enkelt ned sina fötter i ett akvarium med massor med småfiskar som genast hugger in.

Det kittlar lite i början och känns som att bada i ett bubblande ramlösabad. Det gäller dock att fiskarna är hungriga och inte mumsat på feta turist-ostkanter hela morgonen. Mina fiskar var jättemätta och simmade lojt omkring. En del föredrog till och med sina döda kamrater framför mina välpedikerade i-landsfötter. Efter en stund blev det dock ledigt i ett annat akvarium och jag fick sänka ned fossingarna i Den Stora Pirayabassängen. Inom tre sekunder satt det en hel klan och mumsade. Efter 20 minuter är det klart och man promenerar hem med lystriga fötter, åtminstone fram till sandstranden som man måste korsa för att komma hem.

1 kommentar:

  1. Kanske något för oss? En liten pool utanför VIP-rummet?

    SvaraRadera