Även den längsta resan börjar med ett steg.

I vårt fall med en barnledighet. Varför inte resa bort med barnen till ett skönt klimat i stället för att trampa runt i snömodd? Olle 5 år går sista terminen på dagis och lillebror ska skolas in till hösten, så det är nu eller aldrig som gäller. (De stora barnen Gabriel och Fanny går på gymnasiet resp. pluggar juridik så de kan inte föja med den här gången.) Missa inte den nya realityserien alltså, i en dator nära dig...

torsdag 18 februari 2010

En vecka till i Koh Lanta

I morgon har vi varit på Koh Lanta i tre veckor redan och det är inte klokt vad tiden går fort, trots att den går så sakta. Vi stannar en vecka till på Summer House, därefter fortsätter vi till Krabi dit Ullis kommer den 7/3 och stannar en vecka.

Vi har acklimatiserat oss och tar dagen som den kommer. Jan får thaimassage varje dag och ses smyga runt i thailändska fiskarbyxor.
Även Olle har fiskarbrallor och är kompis med alla på resorten samt några till. Han är berömd för sin kapsylsamling och har nu så många att vi snart måste införa sanktioner. Häromdagen kom personalen från grannkrogen och gav honom en kasse full som de hade sparat åt honom.

Lilla Mor har utvecklat ett sarongberoende och byter färg på tånaglarna oftare än snöovädren drar in över Sverige. Dagens färg är signalcerise, även Max har fått tånaglarna målade i samma färg, men det var ett busstreck från massagegänget snarare än en önskan från de blida föräldrarna :-).

Max slutligen är den mest asiatiske av oss alla och är personalens gullegris. Han plockas ur barnstolen och barnvagnen och bärs runt med ett ständigt leende på läpparna. Max är härligt veckig och personalen ropar MEEEKSSIIIIII (med gäll röst) eat evely tajm, eat evely däääääj!

1 kommentar:

  1. Jag har världens sötaste gudbarn. Och världens finaste onsdagsbarn! Saknar dom! kram /U

    SvaraRadera