Även den längsta resan börjar med ett steg.

I vårt fall med en barnledighet. Varför inte resa bort med barnen till ett skönt klimat i stället för att trampa runt i snömodd? Olle 5 år går sista terminen på dagis och lillebror ska skolas in till hösten, så det är nu eller aldrig som gäller. (De stora barnen Gabriel och Fanny går på gymnasiet resp. pluggar juridik så de kan inte föja med den här gången.) Missa inte den nya realityserien alltså, i en dator nära dig...

lördag 27 mars 2010

Bella Vista, Langkawi/Indonesien

Vi bodde en natt på Hotel Bella Vista och kände att vi hade hittat vad vi sökt efter: en modell till vinterhuset på Hatten!
Bella Hatta ska ha heltäckningsmattor i alla rum och utgång direkt på beachen. Gul stuck och blå torn ska fylla himlen och palatset ska vara Kungshatts nya riktmärke, som en pendang till Drottningholm liksom.






Självklart ska vi ha en pool i nivå med Mälaren. Personalen fäller upp parasollerna och bär fram drinkar och tilltugg.







Lilla Mor är personalchefen som övervakar att poolkillarna och trädgårdsmästarna sköter sig samt att inga obehöriga badar i poolen.






Lille Far är kolonisatören/husbonden som lär sönerna att simma men även godtyckligt avskedar thai-massörerna som inte håller måttet.

1 kommentar:

  1. Nu tycker jag att det är dags för er att komma hem! Jag saknar er jätte mycket!!!
    Fanny

    SvaraRadera