Även den längsta resan börjar med ett steg.

I vårt fall med en barnledighet. Varför inte resa bort med barnen till ett skönt klimat i stället för att trampa runt i snömodd? Olle 5 år går sista terminen på dagis och lillebror ska skolas in till hösten, så det är nu eller aldrig som gäller. (De stora barnen Gabriel och Fanny går på gymnasiet resp. pluggar juridik så de kan inte föja med den här gången.) Missa inte den nya realityserien alltså, i en dator nära dig...

söndag 14 mars 2010

Next stop: Malaysia

Ullis är avlämnad på flygplatsen och morgon bitti tar vi båten till Langkawi i Malaysia för en så kallad visa-run. Vi måste lämna landet för att förlänga visumet, det handlar alltså inte om att smita från notan. Planen är att åka tillbaka till Krabi med båt via Koh Lipe och Koh Kradan för att avsluta på Koh Lanta, en rundtur på cirka två veckor.
Hur länge vi bor på varje ställe beror på dagsformen och om snorkelvattnen verkligen är så fina som utlovats. Vi kanske hamnar på några helt andra öar. Vad som emellertid är bestämt är att vi åker nattåg från Krabi till Bangkok den 3:e april. Men vi lär höra av oss innan dess. Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar