Även den längsta resan börjar med ett steg.

I vårt fall med en barnledighet. Varför inte resa bort med barnen till ett skönt klimat i stället för att trampa runt i snömodd? Olle 5 år går sista terminen på dagis och lillebror ska skolas in till hösten, så det är nu eller aldrig som gäller. (De stora barnen Gabriel och Fanny går på gymnasiet resp. pluggar juridik så de kan inte föja med den här gången.) Missa inte den nya realityserien alltså, i en dator nära dig...

tisdag 2 mars 2010

Från Thailand till Danmark

Efter att ha vinkats av av personalen på Koh Lanta Summer House och en svettig resa i en fullpackad minibuss kom vi igår till Krabi och Café Europa där vi mottogs väl av danskarna Henrik och Finn. Sällan har en öl varit godare än den vi drack till lunch, med äkta smörrebröd till. Gevaliakaffet efteråt med hemgjord valhrona kladdchokladkaka var prickarna över ø och vi hörde oss själva utbrista: ååååh dom har svenskt kaffe här!! Inget ont om Thailand eller det thailändska köket, men gott kaffe gör dom INTE.

Planen är att ha Krabi som bas i en vecka och besöka Railey Beach, Ao Nang och andra stränder. Kanske bo över någon natt men framförallt reka inför Ullis ankomst på söndag. På hennes önskelista står att sy upp några skjortblusar och enbart för hennes skull låter Lilla Mor nu sy upp en kostym åt sig för att se om skräddaren är tillräckligt bra. Här i Danmark har de gratis internet förresten så vi lär häcka här en del mellan utflykterna.


1 kommentar: